Wie en wat? - Feestcomité Hulste

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat doet het Feestcomité?
Zou er zonder het Feestcomité nog een kermis zijn? Natuurlijk. De kramen hebben ons niet nodig om naar Hulste te komen, en de cafés op het dorpsplein organiseren ook optredens. Maar we zorgen wel voor coördinatie, én voor een hoop extra’s. Een gratis receptie voor alle Hulstenaars, bijvoorbeeld, en aansluitend twee gratis optredens. Op zondag geven we ontbijt aan de kinderen die op de rommelmarkt staan en organiseren we spektakel op het dorpsplein, en op dinsdag delen we snoep en speelgoed uit tijdens de spekkenworp.

Wie zal dat betalen?
Feestcomités krijgen subsidies van stad Harelbeke. Veel geld? Ja als je het zelf zomaar in je handen geduwd kreeg, nee als je optredens organiseert en zoveel gratis wilt aanbieden. Waar haalt het Feestcomité dan de rest van zijn geld? Uit drankverkoop tijdens de optredens op zaterdag, gedeeltelijk, maar vooral uit sponsoring, en uit andere activiteiten tijdens het jaar: Zotte Zaterdag en de kerstmarkt. Daaraan meedoen is dus niet alleen plezant: je helpt er mee voor zorgen dat de kermis een goed gevuld programma heeft!

 

En wie zit daar dan allemaal in?
Het Feestcomité bestaat uit vrijwilligers: enerzijds mensen die mee activiteiten bedenken en uitwerken, anderzijds mensen die tijdens die activiteiten de handen uit de mouwen willen steken. De meesten doen het natuurlijk allebei, maar dat is dus geen noodzakelijke voorwaarde

 


Voorzitter:
Roeland Vanassche

Ondervoorzitter:
Bart Boone

Penningmeester:
Bernard Vandendriessche

Website beheerder:
Hans Vanhoutte


Leden:
Mie Amelynck
Stefanie Baert
Francky Braekeveld
Rita Decraene
Wim Demortier
Pascal Desmet
Geert Devlaeminck
Joost Dobbels
Pascal Vandenhende
Greet Vandersteene
Anne Vanassche
Christophe Vanbiervliet
Johan Verhelst
Wim Vercruysse

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu