2015 - Feestcomité Hulste

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zotte Zaterdag

Zotte Zaterdag part 3

Op zaterdag 6 juni kun je in Hulste voor de derde keer naar Zotte Zaterdag gaan. Dan palmt het Feestcomité de dorpsplaats in voor enkele niet-alledaagse optredens, met tussendoor dj’s uit de streek. Het eerste optreden begint om 19.30 uur.

Inhuman Creations

Ze zijn van Kuurne en Hulste, en ze spelen eigen nummers. Voor zo’n bende ‘jonkies’ is het niet evident om een publiek op te bouwen – met covers kun je nu eenmaal makkelijker mensen warm maken. Reden te meer dus om hen op de affiche te zetten, want talent moet kansen krijgen.

Dj Voelie

‘Folk, punk, traditional and everything else in between’, omschrijft hij zichzelf. Deze zomer staat hij onder andere op Dranouter, maar eerst komt hij ons publiek al eens opwarmen.

d’INTROOTS

Deze covergroep uit Harelbeke is geen onbekende meer. Enkele jaren geleden speelden ze al eens een café-optreden tijdens Hulste Kermis, waar ze last-minute invielen. Ze staan ook regelmatig op andere podia in de streek. Zoals ze het zelf omschrijven: ze zijn ‘al meer dan een half decennium vaste klant als er in de streek iets te vieren valt’.
http://www.dintroots.be/


Dj Pulle

Dj Pulle is onder andere bekend als de huis-dj van het Bavikhoofs Feestcomité, maar hij is ook vaste klant op Zotte Zaterdag. Voor wie hem nog niet zou kennen: ambiance verzekerd!

Retired Punx

‘Punks op brugpensioen’ noemen ze zichzelf. Ze spelen covers van punkrocknummers, met zowel ‘nummers van toen’ (Sex Pistols, Ramones, The Kids) als recentere liedjes (Green Day, Pennywise, Blink 182). Maatschappijkritiek vol positieve manier: een goede manier om te ontstressen, en als headliner dus een goede opvolger voor Morphine Murphy.
http://www.retiredpunx.be/

Dj John

Officieel is hij al lang op pensioen, maar voor Zotte Zaterdag haalt hij al voor de derde keer zijn platen van onder het stof. In Hulste is hij een levende legende. Ideaal om feestelijk de nacht af te sluiten.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu