2015 - Feestcomité Hulste

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kermis


ZATERDAG

Aces High
www.aceshigh.be
Opgericht begin 2010 met als lijfspreuk "it's only rock 'n' roll, but we like it!". Onder die titel willen ze onvervalste rockcovers aanbieden voor jong en oud! Ambiance is hierbij het sleutelwoord. De band bestaat uit een mix van jonge en iets oudere ervaren rotten. Gegarandeerd een geslaagd avondje "rock 'n' fun"!

Green Onions
www.thegreenonions.be
Green Onions brengen een muzikale flashback door veertig jaar muziekgeschiedenis! Al 10 jaar lang zijn ze een gevestigde waarde in het live-bands-circuit dat ons landje rijk is.
Met het nodige enthousiasme en de aangepaste klassevolle outfits brengen zij de sfeer uit die periode terug naar het podium. Alle nummers worden in medley-vorm aan en in elkaar verweven, waardoor het concert een mixfeest wordt! Eén van de beste coverbands van Vlaanderen!

ZONDAG

TheStreetmonkeys
vi.be/thestreetmonkeys
The StreetMonkeys ontstond in oktober 2014 toen vijf muzikale brulapen beslisten hun natuurlijke biotoop te verlaten om nieuw regenwoud te annexeren. Frontmonkey Bjorn wordt hierin bijgestaan door zus Nina en ouwe getrouwen Jonathan, Jurgen en Gunter.
Verwacht een poprockmix van oude en nieuwe covers, gekruid met een neusvleugeltje zelfrelativering en nostalgie.

’t Westvlams Gemiengeld Vintekoor
www.vintekoor.be
14 ‘gemiengelde vinten’ die al 15 jaar op de meest diverse podia in Vlaanderen het beste van zichzelf geven. Waar ze in november 2000 nog stijfjes braaf stonden te wezen in hun wit ceremoniehemdje, zijn ze ondertussen uitgegroeid tot een swingend showkoor dat zelfs de meest wervelende arm-en beenbewegingen niet meer uit de weg gaat.
Hun succes is een mix van diverse factoren. Ze hebben een hoge aaibaarheidsfactor, hun uit-het-leven-gegrepen teksten zijn de herkenbaarheid zelf. En van het West-Vlaams is natuurlijk al lang geweten dat het als zangtaal heel goed bekt.
Hun ambitie is na al die jaren nog altijd dezelfde: ambiance maken en zich vooral goed amuseren.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu