2012 - Feestcomité Hulste

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zotte ZaterdagOp 9 juni 2012 organiseerden we voor het eerst Zotte Zaterdag: een hele namiddag en avond optredens en dj-sets, met uitsluitend lokaal talent op de planken. The Go-Hards gaven een stevige aftrap, en ook Spunky Footnik kon met eigen nummers het publiek overtuigen. Dj Pulle zorgde voor de overgang tussen die twee, John Wyseur mocht het publiek opwarmen voor schlagerheldin Zangeres Martine. Covergroep Low Budget gaf het laatste optreden van de avond, en dj's Jean en Pierre Cool werkten het feestje professioneel af. Hulste ging massaal uit de bol, dit smaakt zeker naar meer!
Foto’s van die dag vind je op onze Facebook-pagina
. Heb je zelf foto's gemaakt en wil je die met ons delen? Zet ze op Facebook en tag 'Feestcomité Hulste', of geef een seintje via ons contactformulier, dan spreken we verder af hoe je ze het makkelijkste kunt bezorgen.
Denk je dat je op een foto staat maar vind je die niet online? Geef een seintje, dan helpen we je verder - we publiceren namelijk niet alle foto's, dat zou een beetje te veel van het goede zijn.
De opbrengst van Zotte Zaterdag gebruiken we om tijdens de kermis een uitgebreid - en gratis! - programma te voorzien.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu